Golf Club Mstětice


Golf Club Mstětice

Kontaktní údaje:

Ivana Nováková
academy@golfmstetice.cz

https://www.golfmstetice.cz/

Golf Academy Mstětice a program „ Se školou na golf “

Golfovou akademii ve Mstěticích navštěvuje a pod odborným vedením našich profesionálních trenérů celoročně zdokonaluje svou golfovou hru více než 120 hráčů všech věkových kategorií.

Od roku 2008, tedy více než 12 let, akademie spolupracuje se ZŠ Zeleneč, která zařadila výuku základů golfu do stálého studijního plánu a naše lekce jsou součástí hodin tělesné výchovy žáků druhého stupně. Naši trenéři se snaží podchytit u dětí zájem o golf, některé z nich navštěvují golfové hřiště pravidelně.

V zimních měsících využíváme prostory školní tělocvičny, kam dovážíme golfové vybavení a výukové pomůcky, v letních měsících pokračuje výuka na golfovém hřišti ve Mstěticích.

Našimi dalšími partnery v programu je také MŠ v Hloubětíně a MŠ Újezd nad Černými lesy. Výuka pro předškoláky probíhá také na našem golfové hřišti.

V dlouhodobém horizontu lze konstatovat, že se naší golfové akademii daří podchytit zájem nových hráčů v dětských i juniorských kategoriích a dlouhodobě je přivádíme nejen do naší golfové akademie, ale i do řad českých golfistů.


IMG_3154
IMG_2831
IMG_2816